Οι ωραιότερες πισίνες ξενοδοχείων των νοτίων προαστίων

Για εσένα που δεν συμπαθείς το θαλασσινό αλάτι αλλά και για εσένα που αναζητάς κάτι διαφορετικό στις καλοκαιρινές βουτιές σου, σου συγκεντρώσαμε τις πισίνες ξενοδοχείων στις οποίες μπορείς να χαλαρώσεις αυτό το καλοκαίρι.

Οι οργανωμένες παραλίες των νοτίων προαστίων

Είσαι άνθρωπος που θέλει την ξαπλώστρα και την άνεσή του; Το Nou Pou συγκέντρωσε τις οργανωμένες παραλίες των νοτίων προαστίων από το Φάληρο, τη Βουλιαγμένη μέχρι το Σούνιο και το Λαύριο, για να μην μείνεις ποτέ χωρίς ξαπλώστρα και ομπρέλα. 

Τιμές Μυκόνου στις «ελεύθερες» παραλίες της Βουλιαγμένης – Από 30 έως 120 ευρώ οι ξαπλώστρες

Ενα ισχυρό σοκ για τους δημότες μας και για τους επισκέπτες από άλλες περιοχές της Αττικής, προκαλεί το ιδιαίτερα υψηλό κόστος, για να μπορέσει κάποιος να απολαύσει ένα μπάνιο σε κάποιες από τις υποτιθέμενες ελεύθερες παραλίες του Δήμου μας.

Αλλοιώθηκε η πανέμορφη παραλία της Βουλιαγμένης στον όρμο Ζώσκα

Η πραγματικά πανέμορφη πολύ μικρή παραλία στον όρμο Ζώσκα στη Βουλιαγμένη με το μικρό Δημοτικό αναψυκτήριο, που την επισκέπτονταν κάθε καλοκαίρι πολίτες που την ξεχώριζαν για την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της μεταμορφώθηκε σταδιακά σε οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες (οι ακριβότερες της Αττικής).

Καλοκαίρι στην Αθήνα: Πώς να το αξιοποιήσετε καλύτερα!

Ο Αύγουστος είναι προ των πυλών και χιλιάδες Αθηναίοι έχουν προγραμματίσει την Αυγουστιάτικη εξόρμηση τους. Κυκλάδες, Σποράδες, Κρήτη, Επτάνησα, ή ακόμα road trip σε περιοχές όπως η Πελοπόννησος ή η Στερεά Ελλάδα, είναι ορισμένες από τις επιλογές όσων ετοιμάζουν βαλίτσες.