Δήμος ΒΒΒ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προσκαλεί τους κατοίκους του που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία να εγγραφούν το επόμενο χρονικό διάστημα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο προκειμένου να λαμβάνουν δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Το 8ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών  έρχεται στη Βάρη

Το Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών «Τα Ορέστεια» διοργανώνεται από τον Λαογραφικό Όμιλο Βάρης «ΣΕΜΕΛΗ» σε συνδιοργάνωση με τον ΟΑΠΠΑ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του 19χρονου χορευτή του συλλόγου, Ορέστη – Κωνσταντίνου Μυλωνάκη που βρήκε τραγικό θάνατο στις 20 Ιουλίου 2011.

Δήμος ΒΒΒ: Αυτοί είναι οι νέοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί σύμβουλοι

Επικυρώθηκαν και με τη σφραγίδα του Πρωτοδικείου Αθηνών τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με την ανακοίνωση της σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου και των τριών συμβουλίων Δημοτικής Κοινότητας. 

Δήμος ΒΒΒ: Σε ποιες περιοχές θα λειτουργούν κλιματιζόμενοι χώροι για τους πολίτες

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τις ημέρες και ώρες που θα επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα διαθέσει για τη φιλοξενία -προστασία πολιτών τους παρακάτω κλιματιζόμενους χώρους:

Ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία στη Βούλα

Απέναντι σε δυο ενόπλους βρέθηκε μέσα στο σπίτι του στη Βούλα ένας επιχειρηματίας. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος στους αστυνομικούς, οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι του.

Επίσκεψη του Γιάννη Μπαλάφα στο Ασκληπιείο

Στο Ασκληπιείο Βούλας,  βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία»  στον Νότιο Τομέα της Β΄Αθηνών, Γιάννης Μπαλάφας. Συζήτησε με τους εργαζόμενους και ξεναγήθηκε στους ανακαινισμένους χώρους του νοσοκομείου που έχουν εξοπλιστεί με υπερσύγχρονα μηχανήματα.

Κόρμπι Βάρης: Συνεχίζονται τα προβλήματα σε δρόμους και παιδικές χαρές

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η πορεία του έργου ασφαλτόστρωσης 17 οδών στη συνοικία της Βάρης, ένα έργο που ξεκίνησε από τις οδούς Κολοκοτρώνη και Υμηττού και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Εκδήλωση του Δημήτρη Δαβάκη με καλεσμένο τον υποψήφιο Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη

Την Δευτέρα 24/6/2019 στο όμορφο χώρο του Riviera Cost στην Βούλα, ο Δημήτρης Δαβάκης, πραγματοποίησε μια φιλική εκδήλωση, με επίτιμο καλεσμένο τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, τον Μάκη Βορίδη.