Άλιμος: Oι παραγωγοί έρχονται στην πλατεία Καραϊσκάκη

Και αυτή την Κυριακή (5/5), το Κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες θα βρίσκεται στον Άλιμο & μας περιμένει όλους! Θα τους βρείτε στην πλατεία Καραϊσκάκη («Κλούβα») από τις 9:00 μέχρι τις 14:00. Βρείτε μας στον χάρτη  http://bit.ly/2B7Wqxs  211 0122843 & 211 0122844

Επενδύσεις 22 εκατ. ευρώ στην παραλία της Βούλας

Επενδύσεις άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να υλοποιηθούν έως το τέλος του 2020 σε παραλιακές εκτάσεις 150 στρεμμάτων στη Βούλα, οι οποίες περιλαμβάνουν την επί σειρά ετών εγκαταλελειμμένη Β Πλαζ και το camping της περιοχής.

H IBM σε συνεργασία με τη Pylones Hellas υλοποίησε την εγκατάσταση του ΙΒΜ Storage της Wind Hellas

Η Pylones Hellas αποτελεί πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με πολύχρονη παρουσία για πάνω από 20 έτη σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Επιστρέφει μετά από 4 χρόνια η ανθοκομική έκθεση, στη Βάρκιζα

Tην 30η Ανθοκομική Έκθεση διοργανώνει o Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής, η οποία, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 4 έως και τις 19 Μαΐου στο πλακόστρωτο της παραλίας Βάρκιζας από τις 10:00 έως 22:00.

«Πράσινο φως» από ΚΑΣ για περιβαλλοντική μελέτη στο Ελληνικό

Το «πράσινο φως» στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Εφαρμογή του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού - Αγίου Κοσμά» έδωσαν χθες τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, αποδεχόμενα τους όρους που εισηγήθηκε η αρμόδια Διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.