Ο Πειραιάς στο επίκεντρο της συνάντησης Αδ. Γεωργιάδη-Γ. Μώραλη

Για όλα τα ζητήματα του Πειραιά συζήτησαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κι ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, παρουσία του υφυπουργού, Νίκου Παπαθανάση.

Πειραιάς: Συνελήφθη άνδρας για ληστείες σε σουπερ – μάρκετ και καταστήματα

Ο εντοπισμός και η σύλληψη ενός ημεδαπού οδήγησε στην εξιχνίαση εννέα (9) περιπτώσεων ένοπλων ληστειών σούπερ – μάρκετ και καταστήματα στη Νίκαια και το Κερατσίνι.

To Foyer ανοίγει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά!

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, μέσα σε ένα εμβληματικό κτήριο με ιστορία 120 χρόνων εγκαινιάζεται το νέο Foyer Café Bistrot, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη, αλλά και για όλους όσους επιθυμούν να βιώνουν καθημερινά την εμπειρία ενός χώρου υψηλής αισθητικής.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έστησαν καντίνα μπροστά από το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου

Σαν χθες ήταν, όταν σύσσωμη η «αριστερή πτέρυγα» του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, είχε επαναστατήσει για την εγκατάσταση του μικρού γραφείου ξωκλησιού, στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου Πειραιά, βασισμένοι σε πολεοδομικές λεπτομέρειες της κείμενης νομοθεσίας.

Μηχανική βλάβη πλοίου στο δρομολόγιο Ηράκλειο-Πειραιάς

Ενημερώθηκαν οι  Λιμενικές Αρχές Πειραιά και Ηρακλείου βραδινές ώρες χθες, ότι το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΚΡΗΤΗ ΙΙ'' Ν.Χ. 25  το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από Ηράκλειο για Πειραιά, παρουσίασε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή, στη θαλάσσια περιοχή 36 ν.μ. βόρεια λιμένα Ηρακλείου.