Ελληνικό: Ο Γιώργος Στασινός σε ρόλο τεχνικού συμβούλου

Καθήκοντα τεχνικού συμβούλου για το έργο στο Ελληνικό αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γιώργος Στασινός. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, πραγματοποίησε χθες Πέμπτη επίσκεψη στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΕΕ, Γιώργο Στασινό.

Δήμος Ελληνικού: Εντείνονται οι προσπάθειες καταπολέμησης των κουνουπιών

Ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών (μυοκτονίες) με επαναλαμβανόμενους ψεκασμούς και τοποθέτηση δολωματικών σταθμών σε όλους τους δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους χρειάζεται.

Δήμος Ελληνικού: Αυτή είναι η νέα διοίκηση που θα αναλάβει από τη 1η Σεπτεμβρίου

Τη σύνθεση της Δημοτικής Αρχής που αναλαμβάνει από την 1η Σεπτέμβρη τα καθήκοντα της, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος ανέλυσε τις ομάδες εργασίας και τον τρόπο που θα στελεχώσουν κάθε αντιδημαρχία.

Δήμαρχος Ελληνικού: Πλήρης εφαρμογή ολοκληρωμένων συστημάτων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης

Ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ανακοίνωσε πως από τις αρχές του Ιουνίου, αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές ο δήμος εφαρμόζει πλήρως την ψηφιακή διαχείριση και διακίνηση εγγράφων.

Ελληνικό: Στελέχη της Genting κατέφθασαν στην Αθήνα για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους

Το «παρών» στην Αθήνα δίνουν τα στελέχη της Genting, των Μαλαισιανών που εμφανίζονται και αυτοί «ζεστοί» να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό που αφορά το Ολοκληρωμένο Τουριστικό Συγκρότημα με καζίνο στο Ελληνικό, σύμφωνα με την δημοσιογράφο Στεφανία Σούκη, για την ιστοσελίδα newmoney.gr.

Δήμος Ελληνικού: Άρχισαν τα έργα ανάπλασης της Πλατείας Ποντίων

Με ανακοίνωσή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, προανήγγειλε την έναρξη των εργασιών ανάπλασης μίας ιστορικής, όπως την χαρακτήρισε, πλατείας.