Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Σε ποιους δρόμους απαγορεύεται η κυκλοφορία

Μεγάλος είναι ο κίνδυνος για πυρκαγιά σήμερα (Σάββατο 10 Αυγούστου) λόγω θυελλωδών ανέμων. Απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς σε εξωτερικούς χώρους ακόμα και για μαγείρεμα ή ψήσιμο. Η Πολιτική Προστασία και γενικά ο μηχανισμός του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού για κάθε ενδεχόμενο.

Ακτή Βουλιαγμένης: Ξεκινούν από σήμερα οι πολιτιστικές βραδιές με ξένες και ελληνικές ταινίες

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ΑΕ, διαχειρίστρια Εταιρεία της Ακτής Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με την FEELGOOD Entertainment, στο πλαίσιο συνεχούς προσπάθειας για την βέλτιστη αξιοποίηση της Ακτής, και θέλοντας να προσφέρει στους φίλους και επισκέπτες της όσον δυνατόν περισσότερες στιγμές δροσιάς και απόλαυσης δίπλα στο κύμα της θάλασσας, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού, διευρύνει το ωράριο λειτουργίας της μέχρι τις 23:00 και  καθιερώνει από το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 Πολιτιστικές  Βραδιές, με παράλληλες προβολές ταινιών παρά θιν’ αλός για τους λάτρεις του πολιτισμού & της έβδομης τέχνης.

Αστέρας Βουλιαγμένης: Παραιτήσεις και αλλαγή management

Ο διευθύνων σύμβουλος της Astir Palace Στέλιος Κουτσιβίτης, ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας, Κωνσταντίνος Αποστόλου αλλά και ο γενικός διευθυντής του Four Seasons Astir Palace, Σαμ Ιωαννίδης σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν αφήσει τη χερσόνησο του Λαιμού για άλλους επαγγελματικούς προορισμούς.

Λίμνη Βουλιαγμένης: Το NERO υπόσχεται μια μοναδική all day εμπειρία

Βουτιές από σκιερά sun beds κυριολεκτικά πάνω στο νερό, ονειρική μουσική που αφήνει το κελάϊδισμα των πουλιών να φτάσει στην ξαπλώστρα σου, καφές, κοκτέιλ και σνακ και ύστερα το μαγικό σκηνικό της νύχτας όταν ο κινηματογραφικός φωτισμός των βράχων σε μεταφέρει σε ένα τοπίο που μεταμορφώνει σε όνειρο μια έξοδο για ποτό ή για ένα διαφορετικό δείπνο. 

Taverna 37: Το καλοκαιρινό εστιατόριο που πρέπει να επισκεφθείς

Η τοποθεσία, το υπέρ-πολυτελέστατο ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace Hotels Athens, αλλά και η περιέργεια πως ένας Γάλλος σεφ θα αποδώσει το κλασσικό greek tavern ήταν αυτά που μας έκαναν να επιλέξουμε το συγκεκριμένο εστιατόριο.

Κόρμπι Βάρης: Αυτά είναι τα αιτήματα των κατοίκων

Στις 24/6/2019, ύστερα από αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Β.Β.Β. κο Νίκο Βάση, προκειμένου να υπάρξει συζήτηση και ενημέρωση γύρω από τα προβλήματα της περιοχής.