Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Somewhere το φαγητό μοιάζει με ένα ταξίδι γεύσεων. Ξεναγός μας για μια βραδιά ο Chef De Cuisine Κωνσταντίνος Γόντικας.
Μας έχουν συνοδέψει στις καθημερινές μας εξορμήσεις από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας. Αυτό είναι το ευχαριστώ του Nou Pou στα μαγαζιά της παραλιακής που την έκαναν και την κάνουν ακόμα πιο όμορφη.
Επί της οδούς Παπανικολή, κοινώς σε σημείο που δεν χρειάζεται να “μπλέξεις” στο κέντρο του Χαλανδρίου, το Gardenista στέκει αγέρωχο ανάμεσα σε ένα σιδεράδικο και ένα ανθοπωλείο, δίνοντας την πρώτη απόδειξη ότι δημιουργήθηκε για να κάνει τη διαφορά.