Che: Η τροπική άφιξη στον Πειραιά έχει άρωμα χασιέντας και μια πελώρια Φρίντα Κάλο στην υποδοχή

Με όνομα αγνώστου προέλευσης ( αφού κάποιοι πιστεύουν ότι το «Che» προέρχεται από μία από τις μητρικές γλώσσες της Λατινικής Αμερικής, άλλοι βλέπουν την προέλευση στα αρχαία ισπανικά και μια τρίτη εκδοχή ανιχνεύει την προέλευση του πίσω στα ιταλικά), άρωμα χασιέντας και εξαιρετικό ταμπεραμέντο, το «Che Cocina y Barra Sudamericana», άνοιξε πριν από λίγες ημέρες τις πόρτες του στον Πειραιά και σας καλωσορίζει στον καταπράσινο τροπικό κήπο του.