Δίπλα στη πλατεία Μπουρναζίου ένα νέο μαγαζί άνοιξε τις πόρτες του σερβίροντας θαλασσινές γεύσεις.
Η νέα άφιξη στο γαστρονομικό χάρτη στο Περιστέρι έχει αέρα θαλασσινό.
Ο Αστερίας δημιουργήθηκε για να απολαύσετε φρέσκο ψάρι και όστρακα με την επιμέλεια και συνεχή επίβλεψη του chef, Γιάννη Στανίτσα και της γαστρονομικής του ομάδας με chef τον Χρήστο Καρακώστα.
Στο μενού θα βρείτε δημιουργικά πιάτα με θαλασσινά και ψάρι μεταξύ άλλων τα γιουβαρλάκια γαρίδας με μολόχα, καυκαλίθρες και σάλτσα μοσχολέμονου, ροφό με παραδοσιακό ξινό τραχανά και πεσκανδρίτσα ποσέ με πουρέ παστινάκι/ρίζας μαϊντανού και σάλτσα αμπελόφυλλο.
Για τους λάτρεις του Raw Food το ταρτάρ και το καρπάτσιο σερβίρονται με επιλογή από 7 διαφορετικές συνοδευτικές σάλτσες και μαρινάδες.
Όσο για τα ορεκτικά που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι ο παστρουρμάς μπακαλιάρου, ο μπάτσος πρόβειο τυρί ΠΟΠ σαγανάκι, κεφτέδες χταποδιού, ενώ υπάρχει και το πιάτο ημέρας.
Στον κατάλογο των ποτών θα επιλέξετε μεταξύ άλλων ούζο, τσίπουρο, εμφιαλωμένο κρασί, και αφρώδη καθώς και παλαιωμένα αποστάγματα για να συνοδέψουν αρμονικά τις γευστικές επιλογές σας.
Το μεσημέρι προσφέρεται και προνομιακό μενού 2 ατόμων με 34,90 ευρώ,από 13.00-18.00μμ Τρίτη έως Παρασκευή, για πελάτες ή και για εταιρίες.
Πηγή: nou-pou.gr