Το γνωστό μαγαζί επέστρεψε μετά από 6 χρόνια. Και μπορεί να άλλαξε περιοχή, αλλά όχι την πετυχημένη συνταγή του.
Κείμενο: Χριστίνα Ζάχου
Το Dirty Ginger είχε διαγράψει τη δική του πορεία στο Γκάζι. Έξι χρόνια μετά οι πόρτες του άνοιξαν ξανά –αυτή τη φορά στο Χαλάνδρι ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία και προσθέτοντας νέες πινελιές.
Το bar restaurant σερβίρει ελληνική και μεσογειακή κουζίνα λίγο πειραγμένη με έμφαση στο κρέας, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ιδιαίτερα cocktails και όλα αυτά με μουσικό χαλί που κινείται σε όλες τις δεκαετίες.
Από τον κατάλογο αξίζει να δοκιμάσετε από ορεκτικά τη μπουράτα (με μοτσαρέλα σωταρισμένη), τα καυτερά ινδικά κρεατοπιτάκια και από τα κυρίως την ταλιάτα.
Όσο για εσένα που είσαι λάτρης του brunch δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο μιας και τα Σαββατοκύριακα υπάρχει συγκεκριμένος κατάλογος.
Info: Ανδρέα Παπανδρέου 95, Χαλάνδρι Τηλ. 2106858854
Πηγή: nou-pou.gr