Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Somewhere το φαγητό μοιάζει με ένα ταξίδι γεύσεων. Ξεναγός μας για μια βραδιά ο Chef De Cuisine Κωνσταντίνος Γόντικας.
Στη βεράντα του Bistro Lutetia, του εστιατορίου του Somewhere Boutique Hotel Vouliagmeni, τα καλοκαιρινά βράδια είναι δροσερά σαν το αεράκι της θάλασσας, όμορφα σαν το αυγουστιάτικο φεγγάρι και χαλαρωτικά σαν την πρώτη μέρα των καλοκαιρινών διακοπών. Προσφέροντας την οικιακή αίσθηση φιλοξενίας που χαρακτηρίζει συνολικά το ξενοδοχείο, η βεράντα αποτελεί ένα μέρος ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας, αλλά ειδικά τα βράδια είναι ακαταμάχητη.
Δεν είναι βέβαια το μόνο σημείο όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το μενού που έχει δημιουργήσει ο executive Chef Σωτήρης Παξιμαδάς και εκτελεί καθημερινά ο Chef De Cuisine Κωνσταντίνος Γόντικας. Ο εσωτερικός χώρος του εστιατορίου, με τις λιτές γραμμές, τα ζεστά χρώματα και τους πίνακες από το TheArtDose της γνωστής curator Νίκης Καποπούλου είναι επίσης υπέροχος. Όσο όμως ο καιρός το επιτρέπει, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα τραπέζι στη βεράντα, ακριβώς πάνω από τον καταπράσινο κήπο του Somewhere.
Ο bistro χαρακτήρας του εστιατορίου είναι εμφανής κυρίως στο all day menu, όπου μπορείς να βρεις από Croque Madame και σαλάτα του Καίσαρα μέχρι σολομό με κινόα και λαχανικά ή black angus burger. Από τις 7.30 το απόγευμα όμως, οι γεύσεις του εστιατορίου αλλάζουν. Στο επίκεντρο έρχεται η ελληνική παράδοση, που συναντά το fine dining μέσα από πιάτα έξυπνα, όμορφα και, κυρίως, πολύ γευστικά.
Πηγή: nou-pou.gr