Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού που έγιναν στα λιμάνια Πειραιά και Ραφήνας

Αρνητικά είναι όλα τα δείγματα που έλαβαν χώρα την Κυριακή 16 Αυγούστου στα λιμάνια Πειραιά και Ραφήνας, με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Like Gyrofrenia: Το πιο νόστιμο σουβλάκι στον Άγιο Δημήτριο

Το ρεπορτάζ δεν είναι διαφημιστικό, για να είμαστε ξεκάθαροι. Απλά ψάχνοντας για καλό και τίμιο σουβλάκι, ανακαλύψαμε το Like Gyrofrenia, στην οδό Μελίνας Μερκούρη 2, στον Άγιο Δημήτριο (σύνορα με Άνω Καλαμάκι) και το ευχαριστηθήκαμε πραγματικά.

Η ολική μεταμόρφωση της αθηναϊκής Ριβιέρας

Nέος «αέρας» πνέει το τελευταίο διάστημα κατά μήκος της αθηναϊκής Ριβιέρας, αφού έχουν προγραμματιστεί σημαντικά έργα και πρότζεκτ τα οποία αναμένεται όχι μόνο να την αναμορφώσουν αλλά και να την απογειώσουν, μετατρέποντάς την σε βασικό ορμητήριο του επενδυτικού τουρισμού.

Εορταστική εκδήλωση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα για τα 60α γενέθλια του Mini

Εξήντα χρόνια συμπληρώθηκαν πριν λίγες μέρες από τη δημιουργία του πρώτου Mini, και η Mini στην Ελλάδα πραγματοποίησε την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, μία ξεχωριστή εκδήλωση για να γιορτάσει την επέτειό της.

Ελληνικό | Αρχές Οκτωβρίου ο διαγωνισμός

Παράταση σχεδόν μίας εβδομάδας πήρε ο διαγωνισμός για την επένδυση στο Ελληνικό, καθώς ενώ ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στα τέλη του Σεπτέμβρη, τελικώς επιλέχθηκε να υπάρξει παράταση έως και τις 4 Οκτωβρίου.

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: «Περνάει ο Στρατός, του Δημάρχου φρουρός»

Με μια ξεχωριστή τελετή επίσημης έπαρσης της Ελληνικής Σημαίας μπροστά από Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, παρουσία στρατιωτικού αγήματος και πλήθος επίσημων προσκεκλημένων ξεκίνησε σήμερα η Νέα Δημοτική Περίοδος.

Ξεκινά το β’ μέρος του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2019

Το δεύτερο μέρος του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018 ξεκινά! Ο Σεπτέμβριος θα είναι στη Γλυφάδα ένας μήνας μεγάλων συναυλιών, μοναδικών κινηματογραφικών προβολών και σπουδαίων θεατρικών παραστάσεων, στην ανακαινισμένη 3η Μαρίνα Γλυφάδας και σε υπαίθριους χώρους.